Verhalen van onze collega's

In geuren & kleuren

header-bluefin-4.png

Collega's over hun ervaringen

Benieuwd wat er zich bij ons afspeelt en hoe het is om voor Bluefin te werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega's over hun ervaringen.

"Het mooie aan Bluefin is dat we alles als team doen. Het teambelang staat boven het individueel belang."

Roald Rommens | Managing Business Consultant

roaldrommensachtergrond.jpg

Gescout in de kledingwinkel.

Sinds ik bij Bluefin werk, zijn er meerdere hechte vriendschappen ontstaan, wat ik enorm waardeer. Zo ga ik met diverse collega’s na werktijd geregeld sporten, uiteten, stappen en andere activiteiten, waardoor we bij Bluefin altijd een stapje harder voor elkaar zetten.

Naast de vriendschappen die ontstaan zijn, helpt Bluefin goed bij de ambitie die je als persoon hebt. Zo kwam ik na mijn studie SPECO Sportmarketing bij Bluefin werken via Otto die mijn klant was in de herenmode en we hebben na een goed inwerktraject meteen een groeipad gemaakt om goed in sales te worden. 

Door naar Amsterdam

Na een half jaar heb ik de stap gemaakt van Recruitment Consultant naar Business Consultant, waarbij het vertrouwen dat ik vanuit het management kreeg, nog elke dag voelbaar is. Na de stap naar Business Consultant wilde ik veel uitdaging en kreeg ik de kans om samen met Wouter Proost een vestiging en team in Amsterdam op te zetten, waar we na korte periode aan een goed team hebben gebouwd. Zo zie je maar dat alles mogelijk is!

Constant teamgevoel

Het mooie aan Bluefin is dat we alles als team doen. Het teambelang staat boven het individueel belang. Zo zijn alle uitjes die we hebben met zijn allen en wordt er niet alleen maar gekeken naar het individu. We doen het met zijn allen en iedereen binnen de organisatie is even belangrijk. Bluefin is een echte familie voor me en dat waardeer ik enorm aan een werkgever.

emil-vleghels-corporate-recruiter-bluefin.png
Vragen? Emil helpt je graag verder!