Verhalen van onze collega's

In geuren & kleuren

header-bluefin-4.png

Collega's over hun ervaringen

Benieuwd wat er zich bij ons afspeelt en hoe het is om voor Bluefin te werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega's over hun ervaringen.

"Binnen Bluefin heerst er een 'Work Hard Play Hard' cultuur. Daar krijg ik enorm veel energie om extra te vlammen voor het team en het bedrijf."

Emil Vleghels | Bluefin Ambassador

emil-vleghels-corporate-recruiter-bluefin.png

Als student bij Bluefin gekomen.

Wouter was een bekende van mij en zo kreeg ik van hem de kans om tijdens mijn studie als parttimer aan de slag te gaan bij Bluefin. De eerste paar maanden bevielen mij zo enorm, dat ik niet heb getwijfeld om hierna een half jaar fulltime stage te lopen bij Bluefin. De mix van jonge en (iets) oudere collega's maakt het extra leuk en gezellig op werkvloer. Als 'stereotype' student hou ik zelf wel van een bescheiden borrel, maar daarentegen houd ik ook van keihard werken en knallen om de doelen te halen.

De Bluefin cultuur.

Binnen Bluefin heerst er een 'Work Hard Play Hard' cultuur. Daar krijg ik enorm veel energie om extra te vlammen voor het team en het bedrijf. Op kantoor zie je iedereen hard (samen)werken om het bedrijf verder te laten groeien. De sfeer is altijd goed, vooral als iemand worstenbrood trakteert na een goede plaatsing ;). Wij vinden dat harde werk echt wel beloond moet worden. Om die reden zie je de collega's vaak gezellig een klein drankje doen op tijdens de vrijmibo op kantoor, wat soms nog wel eens uitloopt tot nog een drankje in de stad. Ook organiseert Bluefin diverse andere activiteiten om de teamspirit nog beter te maken. Zo zijn we een paar dagen met heel Bluefin gaan skiën in Oostenrijk, gaan we jaarlijks uiteten waarbij de partners ook welkom zijn en hebben we bij het halen van het target elke keer een ander kwartaaluitje; zo staat nu de Vrienden van Amstel Live op het programma!

Ontwikkeling

Ik heb mezelf in 1,5 jaar op verschillende vlakken heel erg zien ontwikkelen. De ruimte die je hier krijgt om persoonlijk te groeien is voor mij een van de redenen waarom ik het zo erg naar mijn zin heb bij Bluefin. Ik kan veel leren van mijn collega's en iedereen wilt ook elkaar hierin helpen. Ik ben er van overtuigd dat het team, van meer dan alleen 'collega's', de reden is van de groei van Bluefin. Werken in een team met hard werkende vrienden, wie wil dat nou niet?

emil-vleghels-corporate-recruiter-bluefin.png
Vragen? Emil helpt je graag verder!