Verhalen van onze collega's

In geuren & kleuren

header-bluefin-4.png

Collega's over hun ervaringen

Benieuwd wat er zich bij ons afspeelt en hoe het is om voor Bluefin te werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega's over hun ervaringen.

Zelf succesvol zijn is mooi, het succes van een ander: priceless!"

Laurens Wauters | Managing Business Consultant

laurenwautersachtergrond.jpg

In den beginne..

Opgroeiend in het Zeeuws-Vlaamse Hulst werd ik tijdens de middelbare school dikke vrienden met Wouter (Proost, red.). In onze studietijd waren we nog steeds vrienden en zelfs huisgenoten. Ook op professioneel gebied kruisten onze wegen en troffen we elkaar met dezelfde bedoelingen bij weer dezelfde klanten. In 2019 toch maar besloten de krachten te bundelen en besloot ik me aan te sluiten bij het kleine-, maar zeer hechte, team dat Bluefin destijds was. Was wel even wennen, komende van een zeer grote wereldspeler in financial recruitment.

Bouwen

Nu alweer 4 jaar later begint Bluefin een serieuze omvang te krijgen en mag ik daarin als manager mijn rol pakken. De mensen waarmee ik werk, gecombineerd met de vrijheid en het vertrouwen wat ik elke dag krijg, maken het werk ontzettend leuk. Eenieder, die ooit actief geweest is in dit vak, weet dat het een kwestie kan zijn van vallen en opstaan, winnen en verliezen, of, zoals wij dat hier zeggen, keihard juichen of in foetushouding op de bank.

Toekomst

Hoe volatiel bovenstaand ook lijkt, na regen komt altijd zonneschijn. Samen met onze mooie club mensen zetten we hier de lijnen uit en groeien we hard door. Zo starten er komende maand weer een aantal nieuwe collega's, die we alle handvatten en ondersteuning geven om er samen een succes van te maken. Zelf succesvol zijn is iets moois, maar het gezicht van een ander die succes behaalt en hoort dat één van zijn kandidaten mag starten bij de klant: priceless!

emil-vleghels-corporate-recruiter-bluefin.png
Vragen? Emil helpt je graag verder!