Verhalen van onze collega's

In geuren & kleuren

header-bluefin-4.png

Collega's over hun ervaringen

Benieuwd wat er zich bij ons afspeelt en hoe het is om voor Bluefin te werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega's over hun ervaringen.

"Door de diversiteit is elke opdracht weer een verrassing wat je kan doen en ontwikkelen."

Melanie Beerendonk | Interim Finance Professional

melaniebeerendonkachtergrond.jpg

Blue!

Toen ik vroeger het nummer Blue van Eiffel 65 op de radio hoorde stelde ik mij altijd al voor hoe het zou zijn om in een “blauw” bedrijf te werken (sorry Gretha). Nu ik daar zelf werkzaam ben, kan ik mij geen betere plek bedenken om mijzelf te ontplooien tot de leergierige & in de omgang plezierige collega die jullie vandaag de dag hebben leren kennen als Melanie. Tenzij we gaan uitbreiden naar Curaçao! Ook blue natuurlijk.

Interim

Als interimmer bij Bluefin heb je de ruimte en de mogelijkheid om jezelf te kunnen ontplooien tot een ware Finance Professional. Afgelopen jaar heb ik meerdere opdrachten uitgevoerd waar veel afwisseling in zat qua sectoren, van zorg tot technische dienstverlening. Opdrachten die tot stand kwamen ter vervanging van een collega tot het optimaliseren van de systemen. Door deze diversiteit geeft het veel uitdaging voor mij en is elke opdracht weer een verassing wat je kan doen en ontwikkelen. 

emil-vleghels-corporate-recruiter-bluefin.png
Vragen? Emil helpt je graag verder!