Verhalen van onze collega's

In geuren & kleuren

header-bluefin-4.png

Collega's over hun ervaringen

Benieuwd wat er zich bij ons afspeelt en hoe het is om voor Bluefin te werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega's over hun ervaringen.

"Als een interim professional kom je niet veel op kantoor zelf, maar je merkt dat je niet vergeten wordt! "

Dennis Springvloet | Interim Finance Professional

dennis-springvloet-werken-bij-bluefin.png

Interim

Na mijn middelbare school ben ik gelijk bij Defensie gaan werken. Na een tijd bij Defensie gewerkt te hebben, had ik besloten om Defensie te gaan verlaten om mijzelf verder te kunnen ontwikkelen. Na een korte zoektocht kwam ik de functie Interim Finance Professional bij Bluefin tegen. Het feit dat je verschillende opdrachten bij verschillende bedrijven krijgt, zorgt ervoor dat je op een snel tempo veel ervaring op doet op alle facetten van het vak. Dit sprak mij meteen aan omdat ik nog relatief weinig ervaring had binnen het finance vakgebied en heb daarom ook snel gesolliciteerd.

Bluefin

Toen ik net binnenkwam bij Bluefin voelde ik mijzelf meteen welkom. Bij Bluefin heerst er een sterke familiesfeer, ook naar en tussen de interimmedewerkers. Iedereen wordt hartelijk welkom geheten en er is altijd tijd voor een (kort) praatje, hoe druk het ook is. Als een interim professional kom je niet veel op kantoor zelf, maar je merkt dat je niet vergeten wordt! Met het invoeren van het mentorschap wordt je als jonge interimmedewerker begeleidt door een meer ervaren persoon, deze mensen vragen regelmatig hoe het met je gaat op de opdracht en als je vragen hebt staan ze altijd voor je klaar om te sparren of om je verder te helpen. Ook organiseert Bluefin regelmatig bijeenkomsten voor iedereen. Dit geeft een gevoel van dat je er bij hoort en dat je gewaardeerd wordt.

Academy

Bluefin biedt je ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen naar een nog hoger niveau. Dit doen zij via de Bluefin Academy. Deze Academy organiseert regelmatig bijeenkomsten waar je alle aspecten van het zijn van een goede financial kan ontwikkelen. Waardoor je nog beter voorbereid bent op alle opdrachten.

emil-vleghels-corporate-recruiter-bluefin.png
Vragen? Emil helpt je graag verder!